VloerenGigant

0
Vote

Vloerengigant is dé vloeren specialist rondom Purmerend. Het bedrijf gevestigt in Alkmaar heeft een groot assortiment aan vloeren en alles wat met vloeren te maken heeft. Als het nu gaat om Marmoleum-click vloeren of plinten, vloerengigant heeft het.

Zo heeft dit bedrijf het merk Solid Floor lamelparket in het assortiment, Solid Floor is een uitstekend merk als het om lamelparket gaat.
Vloerengigant is bereikbaar via de telefoon op maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 19:00. Verder is de showroom geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30.

About Dirk Tuip

Als eigenaar van internetmarketingbureau searchuser.nl kom ik ontzettend veel bedrijven tegen die zich nog steeds niet bewust van de kracht van de mogelijkheden van internet. Met mijn achtergrond als marketeer en voormalig topsporter, met combinatie van mijn Volendamse bloed, ben ik de afgelopen jaren erg enthousiast geraakt over de kansen en mogelijkheden die dit biedt voor bedrijven en ondernemers. Voor meer informatie over deze kansen, mogelijkheden en meer kunt u vinden op mijn zakelijke blog en www.gewooneennormaledag.nl (privé).