De kracht van Purmerend

3
Vote

Op deze website bepaal jij wat de kracht van Purmerend is. Bekijk het overzicht op de site en stem op de volgende onderdelen:

  • Roots
  • Bedrijven
  • Winkels
  • Bezienswaardigheden

Purmerend staat vooral bekend om zijn (vee-)markten, maar Purmerend heeft nog veel meer te bieden dan alleen (vee-)markten. Purmerend is in 2003 namelijk vernoemd naar Kermisstad van Nederland. Ook is Purmerend een snelgroeiende stad met veel nieuwbouw wijken, er wordt in 2024 een bevolkingsontwikkelings groei van meer dan 1600 personen verwacht

About Dirk Tuip

Als eigenaar van internetmarketingbureau searchuser.nl kom ik ontzettend veel bedrijven tegen die zich nog steeds niet bewust van de kracht van de mogelijkheden van internet. Met mijn achtergrond als marketeer en voormalig topsporter, met combinatie van mijn Volendamse bloed, ben ik de afgelopen jaren erg enthousiast geraakt over de kansen en mogelijkheden die dit biedt voor bedrijven en ondernemers. Voor meer informatie over deze kansen, mogelijkheden en meer kunt u vinden op mijn zakelijke blog en www.gewooneennormaledag.nl (privé).