Korff Dakwerken

0
Vote

Nieuwe dakbekleding nodig in jouw huis of heeft het nieuwe project waar jij aan werkt dakbedekking nodig? Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van dakdekking in Purmerend, dan zit je bij Korff Dakwerken altijd goed.

Korff Dakwerken heeft al ruim dertig jaar alle kennis en materialen in huis om jouw dak van nieuwe bedekking te voorzien. Door de jaren heen zijn zij uitgegroeid tot één van de meest professionele dakbedekkingsbedrijven in de regio en omstreken. De producten die zij aanbieden variëren van bitumineuze- tot kunststofdakbedekking en van koper tot zink. Zij worden ook ingehuurd door woning coöperaties, industrie, MKB en particulieren.

Wil jij ook af van de lekkage in je dak en je oude dakbedekking vervangen voor nieuwe, bezoek ons dan eens op ons kantoor Korff Dakwerken in Volendam.

About Dick Tuip

Als de eigenaar van het internetmarketingsbureau www.searchuser.nl kom ik veel bedrijven tegen die zich nog niet realiseren wat de kracht van het internet is, en de mogelijkheden die hierbij komen kijken. Door mijn achtergrond als marketeer, voormalig topsporter in combinatie met mijn Volendamse bloed ben ik de afgelopen jaren razend enthousiast geraakt over de kansen die dit biedt voor ondernemers en bedrijven. Voor meer informatie over deze kansen, mogelijkheden en meer kunt u vinden op www.dirktuip.nl (zakelijk)zowel als www.gewooneennormaledag.nl (privé).