Mooie stenen van amethist

0
Vote

Het is al langer bekend dat sommige mensen edelstenen en mineralen geneeskrachtige werking toedichten. Stenen zoals amethyst, bergkristal en rozenkwarts zijn heel bekend, maar ook maansteen, labradoriet, barnsteen en zo veel meer soorten. Dichtbij Purmerend ligt De Warmtesteen.nl een edelstenenwinkel die nu 2 jaar bestaat.

Fantastische sfeer

Deze winkel wordt sinds 2 jaar gerund door Dick en Gonnie Tuip. “Het was al jaren een droom en met deze winkel is hij uitgekomen. Net onder de Dijk konden we een mooie plek huren waar ook vele toeristen voorbij komen,” aldus Gonnie. “Maar ook steeds meer Volendammers weten de weg te vinden. Het leuke is dat ze komen om een keer een ander soort cadeau te halen. We hebben een heel breed productenassortiment opgebouwd. Naast het ‘normale’ werk zoals een hanger, ketting of ring, hebben we ook specials zoals een theelichthouder, boekenlegger, doorzichtige lamp, versteend hout, dieren uitgesneden in steen en nog veel meer.

Toppers van amethyst

Het meest trots zijn we op onze collectie amethist geodes. Dit zijn toch wel de beauties. Het is een enorme klus om ze te selecteren, maar dan heb je wel iets unieks in de winkel staan. Mensen van heinde en verre komen langs om deze stenen te bekijken en we zijn ook trots dat we deze af en toe bij iemand thuis een plek mogen geven.

Bezoeken

Een afspraak is niet nodig, maar het is wel fijn om even te checken of we open zijn. Of kijk op de site voor openingstijden en contact. Ook staat hier meer info over de werking van de edelstenen.

About Dirk Tuip

Als eigenaar van internetmarketingbureau searchuser.nl kom ik ontzettend veel bedrijven tegen die zich nog steeds niet bewust van de kracht van de mogelijkheden van internet. Met mijn achtergrond als marketeer en voormalig topsporter, met combinatie van mijn Volendamse bloed, ben ik de afgelopen jaren erg enthousiast geraakt over de kansen en mogelijkheden die dit biedt voor bedrijven en ondernemers. Voor meer informatie over deze kansen, mogelijkheden en meer kunt u vinden op mijn zakelijke blog en www.gewooneennormaledag.nl (privé).