Paviljoen Smit-Bokkum

0
Vote

Een hapje eten na een leuk dagje weg of gewoon een lekker avondje uit? Het is waar te maken bij restaurant Paviljoen Smit-Bokkum.

Een diner of lunch is ideaal te combineren met een rondleiding door de aan het restaurant grenzende palingrokerij of een bezoek aan het Palingsoundmuseum. Het oervolendamse familiebedrijf dat al sinds 1856 bestaat ligt pal naast de Jachthaven ‘Marinapark’ aan het begin van de beroemde Volendamse Dijk.

In de palingrokerij wordt al 5 generaties lang op ambachtelijke wijze de overheerlijke paling gerookt, en dit proef je terug op je bord!

Adresgegevens Restaurant Paviljoen Smit Bokkum:
Smit Bokkum
Slobbeland 19
1131 AA Volendam
Tel 0299 363373
Fax 0299 367246

About Dirk Tuip

Als eigenaar van internetmarketingbureau searchuser.nl kom ik ontzettend veel bedrijven tegen die zich nog steeds niet bewust van de kracht van de mogelijkheden van internet. Met mijn achtergrond als marketeer en voormalig topsporter, met combinatie van mijn Volendamse bloed, ben ik de afgelopen jaren erg enthousiast geraakt over de kansen en mogelijkheden die dit biedt voor bedrijven en ondernemers. Voor meer informatie over deze kansen, mogelijkheden en meer kunt u vinden op mijn zakelijke blog en www.gewooneennormaledag.nl (privé).