Rolgordijnen op maat van Zonneman

3
Vote

Zonneman is de ideale website voor rolgordijnen op maat. Geen vaste afmetingen, maar aan de hand van vier eenvoudige stappen bepaald u zelf de maat en kleur. In dit artikel dan ook een aantal tips voor het inmeten van een rolgordijn. Ook hebben we een filmpje gemaakt over rolgordijnen op maat.

Vandaag sprak ik een klant die het rolgordijn in de dak van het kozijn had opgemeten. Helaas bleek het stucwerk niet helemaal recht waardoor het rolgordijn bovenaan wel netjes vrij liep, maar onderaan klem kwam te zitten in het stucwerk. Om die reden moet je eigenlijk altijd op drie plaatsen je raam opmeten: bovenaan, in het midden en onderaan. Daarmee voorkom je dat je rolgordijnen op maat tegen het stucwerk aanloopt.

Meet het rolgordijn op maat over de totale breedte, dus inclusief de montagesteunen. De totale breedte van een rolgordijn is altijd groter dan de stofbreedte. Dit komt door de ophangsystemen van het rolgordijnen aan weerszijde van de stok. Deze nemen ongeveer 2 cm ruimte in beslag aan beide zijden. Samen dus zo’n 4 cm. Het verschil tussen de stofbreedte en de totale breedte is dus ongeveer 4 cm.

De service van Zonneman rolgordijnen

Zonneman blinkt uit in rolgordijnen van goede kwaliteit tegen lage kosten. U betaalt weinig omdat wij rechtstreek vanuit de fabriek leveren. Er komt dus geen dure showroom aan te pas. Verder verzenden wij u kosteloos een kleurstaal, zodat u thuis op uw gemak een geschikte kleur uit kunt kiezen. Op onze website bestelt u uw rolgordijn op maat gemakkelijk en betrouwbaar via iDeal.

Contact Zonneman

Meer informatie over uw rolgordijnen? Op onze website kunt u ook direct bestellen voor rolgordijnen op maat.

About Dirk Tuip

Als eigenaar van internetmarketingbureau searchuser.nl kom ik ontzettend veel bedrijven tegen die zich nog steeds niet bewust van de kracht van de mogelijkheden van internet. Met mijn achtergrond als marketeer en voormalig topsporter, met combinatie van mijn Volendamse bloed, ben ik de afgelopen jaren erg enthousiast geraakt over de kansen en mogelijkheden die dit biedt voor bedrijven en ondernemers. Voor meer informatie over deze kansen, mogelijkheden en meer kunt u vinden op mijn zakelijke blog en www.gewooneennormaledag.nl (privé).