Scheidingsportaal

0
Vote

U wilt samen in overleg scheiden en bent woonachtig in Purmerend. Indien u beiden de voordelen ziet van het in overleg tot afspraken komen inzake de echtscheiding, dan is het Scheidingsportaal van Som Advocatuur voor u de beste oplossing.

Met jarenlange ervaring in het personen- en familierecht heeft Som Advocatuur een uniek systeem ontwikkeld waarbij het mogelijk is om zelf tot een volledig convenant te komen. Zijn er specifieke zaken waar u tegen aanloopt en waar u advies voor nodig heeft? Dan kunt u altijd even onze website bezoeken of ons even opbellen.

About Dick Tuip

Als de eigenaar van het internetmarketingsbureau www.searchuser.nl kom ik veel bedrijven tegen die zich nog niet realiseren wat de kracht van het internet is, en de mogelijkheden die hierbij komen kijken. Door mijn achtergrond als marketeer, voormalig topsporter in combinatie met mijn Volendamse bloed ben ik de afgelopen jaren razend enthousiast geraakt over de kansen die dit biedt voor ondernemers en bedrijven. Voor meer informatie over deze kansen, mogelijkheden en meer kunt u vinden op www.dirktuip.nl (zakelijk)zowel als www.gewooneennormaledag.nl (privé).