Waterland Brandbeveiliging

0
Vote

Is jouw woning of bedrijf wel brandveilig? Wil je dat eens laten controleren door een gecertificeerd REOB onderhoudsbedrijf uit Purmerend? Dat kan bij Waterland Brandbeveiliging.

Waterland Brandbeveiliging is al vanaf 1993 een beproefd partner op het gebied van brand- en veiligheidsmaterialen. Zij zijn gespecialiseerd in brandbestrijdingsapparatuur, het onderhouden van kleine blusmiddelen en brandbeveiliging. Je kunt bij ze terecht voor service, reparatie, advies en levering van brandslanghaspels, brandblussers en brandblusmaterialen of onderdelen. Daarnaast kun je ook je huidige brandblussers laten controleren of inspecteren, ongeacht het merk van de blusser. Bovendien zijn zij leverancier van ARBO-materialen, bijvoorbeeld verbandtrommels, vlamdovende asbakken, pictogrammen en vlamdovende prullenbakken. Elk bedrijf heeft verplicht een ontruimingsplan nodig. Ook hiervoor kun je terecht bij dit bedrijf. Zij komen de situatie opnemen en stellen daarna het ontruimingsplan op volgens de wettelijke normen.

Wil jij nu ook een advies over de brandveiligheid van jouw omgeving? Neem dan eens een kijkje bij Waterland Brandbeveiliging.

About Dirk Tuip

Als eigenaar van internetmarketingbureau searchuser.nl kom ik ontzettend veel bedrijven tegen die zich nog steeds niet bewust van de kracht van de mogelijkheden van internet. Met mijn achtergrond als marketeer en voormalig topsporter, met combinatie van mijn Volendamse bloed, ben ik de afgelopen jaren erg enthousiast geraakt over de kansen en mogelijkheden die dit biedt voor bedrijven en ondernemers. Voor meer informatie over deze kansen, mogelijkheden en meer kunt u vinden op mijn zakelijke blog en www.gewooneennormaledag.nl (privé).